Az árak

2010.08.08. 14:18

Üdv ezen a szép napon!

Az árakat tartalmazó bejegyzést teszem most közzé.

Demo hostok esetén: minden férőhely 100Ft, 10 férőhely felett slotonként 50Ft. (így a szerver, amin 13 férőhely van ebből 12 versenyhely = 1100Ft / hó)

S2 hostok esetén: minden férőhely 100Ft egészen 15 férőhelyig, majd slotonként* 30 férőhelyig 75, és a további helyek 50 Ft! (ez annyit tesz, hogy egy 35 férőhelyes szerver amin 30 versenyhely található = 2875 Ft / hó).

A Lapper + 100 Ft.

Az első 5 bérlő ingyenes lappert kap ajándékba 3 hónapig!

(A szerverek száraz adatai: minden szerver alapból 3 admin slot-tal rendelkezik( módosíthatók igény szerint), pps:3-4, az admin jelszót a rendelésnél kell megadni, változtatás lehetséges a bérléskor megadott biztonsági kóddal, ezt msn-en lehet intézni és max. 1 órán belül megtörténik, csak egy időpontot kell megbeszélni(nem feltétlen tudok mindig itt ülni :) ). Minden egyéb beállítás személyre szabott ( Helyreállítás, belsőnézet kényszerítés, stb. ), ezeket a rendeléskor kérem megadni, de később akármikor akármi változtatható.)

Egyéb kérdés esetén írj nyugodtan email-t az lfs.serverhosting@gmail.com -ra!

További szép napot!

Üdv: Motec

 

*Slot=férőhely (nem egyenlő a versenyző helyével)

A bejegyzés trackback címe:

https://motec-szerver.blog.hu/api/trackback/id/tr362207374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása